• Fitness in Zwijndrecht
     
     
     

    STOP WISHING. START DOING.

    Je vindt ons in Winkelcentrum Walburg, Zwijndrecht!

JOUW WORKOUT TRAINING BIJ FT-CLUB Zwijndrecht

TRAIN JIJ NOG MET FITNESSAPPARATUUR IN EEN FITNESSCLUB?
FUNCTIONAL TRAINING IS DE TOEKOMST!

 

THE TRUE MEANING OF FUNCTIONAL TRAINING

Functional training is de meest doelgerichte workout die er is en die bovenal rekening houdt met jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Bij Functional Training wordt gebruik gemaakt van eenvoudige hulpmiddelen zoals losse gewichten, kettlebells, medicine balls of balanstrainers. Bij iedere workout train je complete beweegpatronen.

Functionele training verbetert niet alleen de algehele functie van het lichaam, maar verhoogt ook de spierkracht en je uithoudingsvermogen en ga je dus jouw conditie opbouwen. En het verbetert de spierstabiliteit om dagelijkse bezigheden gemakkelijker uit te voeren.

De invulling van de workouts is individueel en erop gericht om je beter te laten functioneren in het dagelijkse leven.

Ook als je aan een specifieke sport doet, verbeter je je prestaties aanzienlijk met Functional Training. Je perfectioneert algemene bewegingspatronen en die van jouw favoriete sport. We analyseren en corrigeren zwakke punten zodat je blessures voorkomt. Door kleine aanpassingen op maat past de Functional Training workout precies bij jouw individuele situatie en speciale doel.

In plaats van geïsoleerde oefeningen op fitnessapparatuur en klassieke cardio training, is Functional Training gebaseerd op natuurlijke en vrije bewegingspatronen die je in het dagelijks leven tegenkomt en dus daadwerkelijk functioneel zijn! Iedereen kan aan de slag met Functional Training. Dat maakt het zo ideaal.

Sportschool-Zwijndrecht

 

ONS DOEL

JOU WEER OP EEN NATUURLIJKE MANIER LATEN BEWEGEN
zodat jij er PLEZIER AAN BELEeft!

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING IN Zwijndrecht

Een klein groepje met één doel! 

In onze unieke trainingsopzet zorgt de coach voor jou zoals bij een 1 op 1 training. Je krijgt dus als het ware een persoonlijke training van een personal trainer. Kwaliteit en trainingsvariatie is gewaarborgd door de regelmatige bijscholing van je coach. Be guided!

Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, jong of oud, meer kracht, betere prestaties of een beter figuur wilt... Je zult zeker de optimale training voor jouw persoonlijke situatie vinden.

 

Personal-Coaching-Sportschool-Zwijndrecht

Fitness IN Zwijndrecht

Een volledig programma voor jou!

MOBILITEIT, MOVEMENT, STRENGTH en BURN: deze kenmerken komen in iedere training aan bod. Jouw wensen bepalen waar de nadruk ligt. Je vindt alles wat jouw crossfit en functional trainingshart sneller doet kloppen. Dit brengt jou snel verder.

Laat je inspireren door de ervaren FT-CLUB-coaches. Variatie, plezier en nieuwe energie: deze bestanddelen vind je bij de Functional Training Workouts in Zwijndrecht.

MOBILITY

Deze training overtuigt! Door gerichte fasciale training en stretching maak je tijdens deze workout spanningen los. Pijn vermindert en je bewegingsvrijheid verbetert.

Naast deze hoofdfocus van de Mobility-Workout versterk je jouw core. We begeleiden je door middel van krachtoefeningen en eenvoudige circuit methodes. Deze training is ideaal voor beginners, als hersteltraining na een wedstrijd of als medische training.

Doel: de mobiliteit verhogen, pijn verminderen en blessures voorkomen!

I WANT TO TRY!

Personal-Training-Sportschool-Zwijndrecht

MOVEMENT

Personal-Trainer-Sportschool-Zwijndrecht

 

In onze Movement workout beweging met plezier centraal. Na de Mobility warming-up wacht je een uitdagende workout waar je vooral werkt met het gewicht van je lichaam. Het verbeteren van je houding en het ontwikkelen van kracht en conditie zijn het resultaat van onze innovatieve Movement workout. 

Doel: een betere houding, optimale beweeglijkheid en stimulatie van je vetverbranding!

TELL ME MORE

STRENGTH

Bij deze krachttraining werken we vooral aan je krachtontwikkeling. Het centrale element hierbij is de duurzame gezonde ontwikkeling van kracht en spieren. En we blijven trouw aan het motto "Train hard, but smart"!

Na een korte warming-up wacht je een uitdagende en intensieve workout.

Doel: sterker worden, spieren opbouwen en op de lange termijn fit en gezond blijven!

 LET ME TRY!

Krachttraining-Sportschool-Zwijndrecht

BURN

Crossfit-Sportschool-Zwijndrecht

 

Doe je aan een sport zoals hardlopen, hockey, voetbal of tennis en ben je competitief? In deze cardio training workout train je met de hoogst mogelijke intensiteit na een korte Mobility- en Movement-warming up. Hierdoor verbeteren je sportprestaties en verhoog je je spier-uithoudingsvermogen aanzienlijk. Zichtbaar, voelbaar en meetbaar!

Doel: verbeteren van fysieke prestaties, conditie opbouwen, verhoging van het spier-uithoudingsvermogen en athletischer worden.

TELL ME MORE!

Crossfit-Sportschool-Zwijndrecht
Crossfit-Sportschool-Zwijndrecht

Openingstijden vanaf opening

maaandag tot vrijdag 08.00 - 22.00
zaterdag en zondag 09.00 - 20.00
Feestdagen 09.00 - 19:00
Crossfit-Sportschool-Zwijndrecht
 
bookaworkout

GET IN TOUCH

meer info
TIMETABLE
Icon mail 2
Icon telefon 4
Onlineshop