• Functional Training in Zwijndrecht
     
     
     

    STOP WISHING. START DOING.

    Je vindt ons in winkelcentrum Walburg!

WAT IS FUNCTIONAL TRAINING?

 TRAIN JIJ NOG MET FITNESSAPARATUUR IN EEN SPORTSCHOOL?
FUNCTIONAL TRAINING IS DE TOEKOMST!

 
 
 
 

THE TRUE MEANING OF FUNCTIONAL TRAINING

#effectief #gevarieerd #smart

 

Functional Training is de meest doelgerichte workout die er is en die bovenal rekening houdt met jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen.

Bij Functional Training wordt gebruik gemaakt van eenvoudige hulpmiddelen zoals losse gewichten, kettlebells, medicine balls, resistance bands of balans-trainers. Bij iedere workout train je complete beweegpatronen in plaats van geisopleerde spieren.

Functional Training verbetert niet alleen de algehele functie van het lichaam, maar verhoogt ook de spierkracht en je uithoudingsvermogen. En het bouwt de spierstabiliteit op om dagelijkse bezigheden gemakkelijker uit te voeren. De invulling van de workouts is individueel en erop gericht om je beter te laten functioneren in het dagelijkse leven.

Ook als je aan een specifieke sport doet, verbeter je je prestaties aanzienlijk met Functional Training. Je perfectioneert algemene beweegpatronen en die van jouw favoriete sport. We analyseren en corrigeren zwakke punten zodat je blessures voorkomt. Door kleine aanpassingen op maat past de Functional Training workout precies bij jouw individuele situatie en speciale doel. 

In plaats van geïsoleerde oefeningen op fitnessapparatuur, is Functional Training gebaseerd op natuurlijke en vrije beweegpatronen die je in het dagelijks leven tegenkomt en dus daadwerkelijk functioneel zijn! Iedereen kan aan de slag met Functional Training. Dat maakt het zo ideaal.

Functional Training Konzept

 

bookaworkout

GET IN TOUCH

meer info
TIMETABLE
Icon mail 2
Icon telefon 4
Onlineshop