• De formule FT-CLUB

Sportschool-Personal-Training-Zwijndrecht

 

 

ZELFSTANDIG, MAAR NIET ALLEEN!

Sportschool-Crossfit-Zwijndrecht

FT-CLUB is een boutique studioconcept voor high end Functional Training. Kwaliteit en de laatste trends zijn de fundamenten van FT-CLUB.

Wil jij...

...succesvol zijn als Functional Training specialist?

...als personal trainer genieten van een stabiel inkomen?

...in jouw bestaande sportschool een extra profitcenter creëren?

Momenteel is de markt voor Functional Training booming. Dit biedt enorme kansen om zelfstandig actief te worden of het aanbod van je bestaande club uit te breiden. Je profiteert van het beschermde merk FT-CLUB en de vakkennis van de Europese marketingstrategen ACISO en Perform Better - dé experts voor Functional Training.

ARE YOU READY FOR THE NEXT STEP?

Maak kennis met onze high end formule!

Als je ervan droomt om onafhankelijk te worden, maar dit niet helemaal alleen aandurft, dan biedt het bewezen FT-CLUB-franchiseconcept je mooie kansen op een succesvolle business. Als franchisenemer profiteer je van de waardevolle ervaringen van de partnerbedrijven en andere FT-CLUB owners. Met een franchisegever als partner krijg je ondersteuning bij belangrijke onderwerpen, van locatiekeuze tot financiering.

Terwijl individuele fitnessondernemers zelf veel gemaakte fouten moeten overwinnen, maken FT-CLUB owners deel uit van een netwerk en een sterke community. Ze profiteren uit bestaande structuren, bedrijfsprocessen en leveranciersrelaties.

Sportschool-krachttraining-Zwijndrecht

Sportschool-krachttraining-Zwijndrecht

Het FT-CLUB concept is ontwikkeld door professionals en onze partners.
Zij ontwikkelden de bouwstenen die zorgen voor duurzaam succes voor jouw business!

 

 

Franchising betekent: een partnerschap voor  zakelijk succes.

 
Als franchisenemer van FT-CLUB profiteer je van onze jarenlange ervaring, het full service pakket, het unieke functional trainingsconcept, de duidelijke marktpositionering en het positieve imago van het merk FT-CLUB. Al vanaf de eerste dag dat je onderdeel bent van de community.

Sportschool-crossfit-Zwijndrecht

6 redenen om te kiezen voor de FT-CLUB franchise formule:

1.

Een beproefd businessmodel zorgt er voor dat de start en implementatie soepel verloopt en dat je bedrijf zo snel mogelijk winstgevend is.

2.

Een sterk en gevestigd merk verzekert je direct van een goed klantenpotentieel. Je hoeft niet te investeren in brandbuilding, merkmanagement en corporate design.

3.

Tijd- en kostenbesparing, omdat de ontwerpen en de inhoud voor de belangrijkste reclame- en marketingmedia zoals imagebrochures, homepage, tv- of radiospots, advertenties, online campagnes en sociale media volledig worden ontwikkeld en aan jou ter beschikking worden gesteld.

4.

Minimale werklast. Wat betekent dat het FT-CLUB-franchise Head Quarter veel taken overneemt en zo de FT-CLUB owners ter plaatse ontlast. Bovendien kan het HQ dit voor het hele netwerk veel efficiënter doen dan elk afzonderlijk bedrijf. Deze enorme lastenverlichting stelt FT-CLUB owners in staat om zich met hun mankracht te richten op hun core business: training, sales en klantenservice.

5.

De community know-how, de franchisenemers zijn "collega's" onder elkaar, maar geen concurrenten. Dit komt omdat elk van hen zich uitsluitend bezighoudt in een beschermd gebied. Als owner kun je gebruik maken van de kennis van de hele FT-CLUB-community- zowel in de dagelijkse praktijk als op de Community Days, de Functional Training Summit en vele andere bijeenkomsten om ervaringen uit te wisselen.

6.

Het verwerven van kapitaal, omdat haast geen enkele veelbelovende startende onderneming het zonder vreemd vermogen kan stellen. Ondersteuning bij de financiële en bedrijfsplanning, inclusief de bijbehorende templates en hulp of begeleiding bij bankgesprekken, maakt deel uit van het dienstenpakket. De ervaring van veel start-ups is in deze diensten verwerkt. Het is algemeen bekend dat een franchisesysteem, dat al met succes bijna 50 partnerbedrijven heeft gelanceerd, een hoge mate van vertrouwen geniet bij veel bankadviseurs.

Be smart!

En start als FT-CLUB franchisenemer

 

Are you interested?

contact us!

 

*=verplicht

De toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken via een berichtje aan: info@ft-club.com of per post aan
FT-CLUB, Valentin-Linhof-Str. 8, 81829 München, Duitsland. Meer informatie vind je in onze >Privacyverklaring.

TIMETABLE
Icon mail 2
Icon telefon 4
Onlineshop